Ági és Sanyi

táborgazdák

Trencséni Ági

Biológia-testnevelés szakos pedagógus, három felnőtt gyermek édesanyja. Tizenhét évig Gyűrűfű ökofaluban élt a családjával, ahol a Lovastanya vendégházat és a Veronika erdei iskolát vezette. A Hunyorral minősített erdei iskolában élményközpontú természetismereti, ökológiai és sport programokat tartott. 2016-ban megkapta a fenntarthatóságra nevelés érdekében végzett tevékenységéért a Lehoczky János díjat. Mellette falugondnoki feladatokat látott el.

Később a Zselicben, a Mecsekerdő sasréti erdei iskolájában tanította a gyerekeket az erdő titkaira. Jelenleg Budaörsön tanít általános iskolában. Tájfutó, triatlonos.

Trencséni Sándor

Négy gyermek édesapja. Villamosmérnökként ipari folyamat irányítással, nukleáris mérőműszerek programozásával és számítógép hálózatokkal foglalkozott a Központi Fizikai Kutató Intézetben, és nyolc évig az akkori NSZK egyik magkutató intézetében. Informatikusként a legelterjedtebb vállalatirányítási programrendszer szakértőjeként tíz évig dolgozott Kaliforniában, majd még tíz évig az SAP hazai leányvállalatánál.

Külföldön kezdett természetgyógyászatot tanulni. Itthon rendszerezte tudását hároméves, főiskolai szintű képzéseken a Természetes Gyógymódok Egyetemén, később még három évig az Antromedicart Egyesületben.

Tanult és gyakorolt Eőry Ajándoknál Hagyományos Kínai Orvoslást, Gillich Istvánnál fitoterápiát, és ezekből ETI vizsgát tett.

Kedvenc szakterületei a HKO, a gyógynövények, az antropozófus gyógyászat és a táplálkozás. Vizilabdázott, hegyibringázik, úszik, fut.

Érdeklődés esetén várjuk a csoportok jelentkezését!

Töri óra láblógatva a galériáról
Töri óra alt

Tűzhányó tábor utáni folytatás …

A szülőknek tartott táborokban tanultakat lehetséges ősszel tovább mélyíteni közösen egyeztetett témákban. A szülősulit hétköznap munka után tarthatjuk majd Budakeszin, vagy egy Pest környéki Waldorf iskolában.

A foglalkozások két órásak hattól nyolcig. Vendég előadókat is hívunk.